سلامت پوست

رژلب را بهتر بشناسید

رژلب فروشگاه آرایشی نگین قشم
رژ لب یا ماتیک  یک فراوردهٔ آرایشی است که حاوی مواد رنگی، قهوه، روغن، موم و نرم‌کننده پوست است که برای مالیدن رنگ و بافت بر روی لب‌ها به‌کار می‌رود. انواع گوناگونی از رژ لب ساخته شده‌است. قدمت استفاده از رژ لب به ۵۰۰۰ سال پیش بر می‌گردد و زنان و مردان سومر باستان احتمالاً نخستین کسانی بودند که رژ لب را اختراع و از آن استفاده کردند. سومریان سنگ‌های زینتی را به تکه‌های کوچک خرد می‌کردند و از آنها برای تزیین چهره خود، عمدتاً قسمت لب‌ها و اطراف چشم استفاده می‌کردند. مصریان باستان از رژ لب نه به دلیل تفکیک جنسیتی بلکه به عنوان وسیله‌ای برای تمایز و نشان دادن اختلاف طبقه اجتماعی استفاده می‌کردند.

تاریخچه

حدود ۵۰۰۰ سال پیش زنان و مردان سومری باستان احتمالاً اولین کسانی بودند که رژلب اختراع و استفاده کردند. آنها سنگ‌های قیمتی را خرد کرده و از آنها برای تزئین صورت خود، عمدتاً روی لب‌ها و اطراف چشم، استفاده می‌کردند. مصری‌ها مانند کلئوپاترا اشکالات خرد شده (کارمین) را برای ایجاد رنگ قرمز بر روی لب‌های خود دوست دارند. زنان در تمدن دره سند باستان ممکن است از قطعات اوچر مستطیل شکل با انتهای مورب به عنوان رژ لب استفاده کرده‌اند.مصریان باستان برای نشان دادن موقعیت اجتماعی و نه جنسیت از رژ لب استفاده می‌کردند.آنها رنگ قرمز را از fucus-algin، ۰٫۰۱٪ ید و مقداری برم مانیت استخراج کردند، اما این رنگ منجر به بیماری جدی شد. در ابتدا رژ لب‌هایی با اثرات براق کننده با استفاده از ماده ای مرواریدی موجود در فلس‌های ماهی ساخته می‌شدند.

زنان در تمدن مینوی لب‌های خود را با مواد آرایشی قرمز روشن رنگ می‌کردند. رنگ لب در یونان باستان در ابتدا محدود به روسپی‌ها و کورتسان‌ها بود، اما بین سالهای ۷۰۰ تا ۳۰۰ قبل از میلاد به طبقه بالا گسترش یافت. زنان یونانی لب‌های خود را با مواد آرایشی ساخته شده از رنگهای حاوی بنفش تیری، توت خرد شده و رنگدانه سمی رنگدانه رنگ کردند.

چینی‌ها اولین رژ لب‌هایی را تهیه کردند که بیش از ۱۰۰۰ سال پیش از موم ساخته شده بود تا از پوست لطیف لب‌ها محافظت کند. در دوران سلسله تانگ (۶۱۸–۹۰۷ م) روغنهای معطر به آنها اضافه شد که عامل اغوا کننده ای به دهان می‌داد. انواع موم های رایج به کار رفته در رژ لب شامل موم زنبور عسل و موم نخل بود.

 

رژ لب یکی از پرمصرف ترین لوازم آرایش های خانم ها است که در این مطلب با انواع رژلب، مواد تشکیل دهنده، عوارض و مضرات آن آشنا میشوید.

 

رژلب را میتوان دوست داشتنی ترین لوازم آرایش خانم ها دانست طوری که اگر از هیچکدوم از لوازم های آرایشی استفاده کنند ولی از رژلب استفاده میکنند. رژلب ها انواع مختلفی دارند که چندان بی ضرر هم نیستند، البته رژلب یک خواص هم دارد اینکه باعث زیبایی میشود. اگر میخواهید همه چیز را درباره رژلب ها بدانید این مطلب از نگین قشم را از دست ندهید.

 

رژلب

چند نوع رژلب وجود دارد؟

آشنایی با انواع رژلب

  • رژلب مات
  • رژلب مخملی
  • رژلب مدادی
  • رژلب مایع
  • رژلب اکلیلی
  • رژلب شبرنگ
  • رژلب براق

رژلب مات

به لطف کایلی جنرر، رژ لب های مات در طی چند سال گذشته محبوبیت فراوانی به دست آورده اند. همان طور که از اسمشان پیدا است این رژلب ها اصلا براق نیستند و در داخل آن ها مایعی وجود دارد که پس از استفاده خشک می شود.

 

رژلب مات چگونه است؟

رژلب مایع و براق

رژلب های مایع که براق هم هستند یک زمان بسیار مد بودند البته هنوز هم طرفداران خاص خودشان را دارند، این نوع از رژلب ها برای استفاده در جشن ها و مجلس عروسی مناسب اند.

 

رژلب اکلیلی

رژلب های اکلیلی درخشندگی بینظیری دارند زیرا داخل آن ها اکلیل وجود دارد، برای اینکه در مراسم عروسی تک باشید میتوانید با استفاده از این نوع رژلب حسابی جلب توجه کنید.

 

رژلب اکلیلی جذاب و درخشان

رژلب شبرنگ

خانم ها معمولا دنبال لوازم آرایش خاص و کمیاب هستند که رژلب های شبرنگ آن ها را به خواسته شان میرسانند، رژلب های شبرنگ حتی در تاریک ترین فضا جلب توجه میکنند و فوق العاده چشم گیر اند.

 

رژلب مخملی

رژلب های مخملی همانطور که از اسم شان پیدا است مانند مخمل هستند و باعث برجسته و بزرگتر دیده شدن لب ها میشوند، این رژلب ها برای خانم هایی که لب های باریکی دارند مناسب اند.

 

رژلب مخملی برای عروسی

مواد تشکیل دهنده رژلب

  • موم
  • سرب
  • الکل
  • خوشبو کننده
  • رنگ

 

عوارض رژلب در بارداری

از آنجایی که در ترکیبات اکثر رژلب ها سرب وجود دارد و سرب باعث آسیب مغزی و مشکلات کلیوی میشود خانم های باردار نباید از رژلب در این دوران حساس استفاده کنند تا به خودشان و جنین آسیبی وارد نشود.

 

مضرات استفاده از رژلب

در بسیاری از رژلب ها موادی همچون پلی اتیلن، اکسید آهن و سرب وجود دارد که باعث سرطان سینه و سرطان های ریوی میشوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *